1. Despre ‘Stefi Trans’

‘Stefi Trans’ este inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/558/2000 si CUI 13656431 si are adresa in Strada Sublocotenent Popa, Sector 5, Bucuresti.

Vă rugăm sa citiți această politică de confidențialitate.

2. DATE COLECTATE
STOCAREA DATELOR COLECTATE

Compania este hosting este românească și datele rămin in România. Puteți afla mai multe detalii aici: https://www.globalis.ro

ÎNREGISTRAREA DATELOR

Dacă vă înregistrați pe site, datele vor fi înregistrate: utilizatorul și adresa de email și alte date pe care le adaugați. Le puteți șterge sau modifica. Daca nu reușiți ne puteți contacta să vă ajutăm la adresa de pe site. Administratorii siteului pot edita aceste informații.

FORMULAR CONTACT

Informațiile trimise sunt salvate pe serverul de email de la compania de hosting: https://www.globalis.ro

Aceste informatii sunt salvate pentru comunicația cu dumneavoastră și nu sunt folosite pentru scopuri de marketng. Ele nu sunt trimise la alte companii.

GOOGLE ANALYTICS 

Folosim Google Analytics pe site pentru raportarea anonimă a utilizării siteului. Daca nu doriți monitorizarea Google Analytics vă rugăm folosiți: Google Analytics Opt-out.

GOOGLE ADWORDS

Folosim Google Adwords pentru promovarea siteului.
Folosind Google Adwords colectăm informații despre aplicațiile, browserele și dispozitivele pe care le folosiți pentru a accesa serviciile Google, fapt care ne ajută să repozitionăm reclamele de promovare sitelui. Reclamele au o setarea de anonimizare activată.
Informațiile pe care le colectăm conțin identificatori unici, tipul și setările browserului, tipul și setările dispozitivului, sistemul de operare, informațiile despre rețeaua mobilă, inclusiv numele și numărul de telefon al operatorului, și numărul versiunii aplicației.
De asemenea, colectăm informații despre interacțiunea dintre browserele și dispozitivele dvs. și serviciile noastre, inclusiv adresa IP, rapoartele de blocare, activitatea sistemului și data, ora și adresa URL sursă a solicitării dvs.

Folosim cookies pentru reclame.

https://policies.google.com/technologies/partner-sites
https://policies.google.com/privacy
https://policies.google.com/technologies/ads

 

CÂND FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRĂ

Le folosim pentru a vă contacta/răspunde la mesaje.

Comments are closed.