Transfer aeroport - hotel si invers

Calatorie rapida, relaxanta si in deplina siguranta intre aeroport si hotel sau invers. Transferul se poate realiza atat individual, cat si pentru grupuri de persoane.

Circuite Turistice

Bucuresti este un oras fascinant care asteapta sa il descoperi. Bazeaza-te pe profesionalismul conducatorilor nostri si viziteaza cele mai interesante locuri!

Transport Angajati

Pentru o productivitate sporita, ofera-le angajatilor un transport rapid dar, in acelasi timp, civilizat si confortabil.

Transport Evenimente

Pentru fiecare eveniment important din viata ta, iti doresti ca langa tine sa ai persoanele care conteaza. Asigura-te ca le pui la dispozitie cele mai bune conditii de transport!

Transport Copii

Stim ca iti doresti ca cel mic sa ajunga in siguranta la scoala sau gradinita. Lasa-l in grija soferilor nostri! Va ajunge la timp si incarcat cu energie pozitiva.

Corporate

Pentru cele mai reusite teambuilding-uri e nevoie ca totul sa mearga ca la carte. Socializarea intre colegi va incepe inca din mijlocul nostru de transport.

Autocare si microbuze de inchiriat

Indiferent de destinatie, calatoria ta trebuie sa se desfasoare in maxima siguranta si confort. De aceea, am ales pentru clientii nostri, cele mai bune mijloace de transport, care sa asigure conditii de calatorie la standarde inalte. Avem pentru inchiriere autocar de 50 de locuri. Pentru grupuri mai mici puteti inchiria microbuz de 16 locuri (fabricatie 2018).

img

Mercedes Tourismo

Mercedes Tourismo este unul dintre cele mai vandute modele de autocar. Este unul din cele mai sigure autoxare din lume, iar acest lucru se datorează în mare parte inovaţiilor Mercedes-Benz. Calatoria la bordul autocarului Mercedes Tourismo ofera o placere absoluta, atat pentru pasageri cat si pentru sofer, autocarul oferind un confort ridicat, kilometru cu kilometru.

Autocar de inchiriat
img

Mercedes Sprinter Transfer

Microbuzul Sprinter Transfer este echipat cu sisteme de siguranţă ce garanteaza gestionarea optima a situatiilor critice din trafic. De aceea microbuzul Sprinter Transfer este clasificat drept unul dintre cele mai sigure microbuze din clasa sa. De asemenea, scaunele asemanatoare celor dintr-un autocar, asigura un confort sporit, datorita spatarului ajustabil si a tapiteriei conturata intr-un mod specific.

Microbuz de inchiriat
img

Setra HD

Indiferent de scopul calatorie, autocarul Setra promite o experienta placuta si confortabila, intregita de siguranta pe care acesta o ofera, datorita tehnologiei aplicata de producatorul german. De asemenea, scaunele autocarului destinate pasagerilor inclina mult balanta in favoarea confortului, datorita modului in care acestea pot fi ajustate, dupa preferintele calatorilor.

Autocar de inchiriat

Comments are closed.