Cine este Stefi Trans?

Stefi Trans este o companie de transport ce a luat nastere in 1997, din dorinta de a ajuta oamenii sa fie mai aproape de lucrurile care conteaza pentru ei. Astfel, oferim o gama larga de servicii, de la transport personal intre aeroport si hotel si pana la curse ce asigura turistilor o calatorie confortabila, atunci cand vor sa cunoasca orasul. Stim cat de important este timpul in ziua de astazi. Ne luam angajamentul sa asiguram siguranta si promptitudine pentru fiecare client in parte, pentru a ajunge la destinatie repede si confortabil.

Oferim spre inchiriere autocare si microbuze proprii.

Desfasuram curse de transport persoane in orasul Bucuresti si imprejurimi. Flota de autovehicule pe care o detinem este moderna, alcatuita din microbuze si autocare conduse de soferi profesionisti, responsabili si cu experienta in condus. Pe deasupra, acestia sunt buni comunicatori, ceea ce face ca serviciul prestat de ei sa fie unul complet, oferind clientilor o experienta de calitate.

Suntem aproape de oameni si in situatiile neprevazute. Oricat de bine am pregati de drum mijlocul nostru de transport, pot aparea defectiuni pe care nu le putem preveni. Insa permanent suntem pregatiti de a oferi suportul necesar, astfel incat aceste neplaceri sa nu afecteze programul calatorilor. Pentru astfel de situatii de urgenta, o echipa speciala va pleca spre locul in care autocarul sau microbuzul a ramas in pana preluand calatorii spre a ajnge in timp util la destinatie.

Politica de confidentialitate este aici.

Ce oferim clientilor nostri?

Calitate

Personalul experimentat si flotele auto moderne, verificate constant sunt caracteristici ce ne recomanda ca fiind o firma de transport persoane de calitate.

Punctualitate

Stim cat de important este timpul fiecaruia, in ziua de astazi. Garantam respectarea cu strictete a programului orar, astfel incat sa nu existe neplaceri ce pot afecta partile implicate.

Rapiditate

Chiar daca traficul este, in unele momente, extrem de dificil, soferii nostri cu experienta se angajeaza sa gaseasca rutele optime pentru a ajunge la timp la destinatie.

Seriozitate

Ne respectam intotdeauna clientul si nevoile acestuia, pastrand intotdeauna transparenta in desfasurarea activitatii noastre.

Soferi experimentati

7

Kilometri parcursi

735000

Pasageri fericiti

15302

Curse incheiate

4823

Valorile noastre

Pentru a pastra increderea pe care clientii nostri ne-au aratat-o de-a lungul timpul, am fost nevoiti sa ne ghidam permanent dupa anumite valori.

Integritate

Principiile in jurul carora ne-am construit echipa raman aceleasi si in ziua de astazi. Nu ne abatem de la ele si nu facem compromisuri.

Corectitudine

Tratam oamenii din jurul nostru asa cum am vrea sa ne trateze ei pe noi.

Responsabilitate

Suntem constienti de consecintele lucrului realizat superficial si il evitam cu inversunare . De asemenea, ne asumam respnsabilitatea pentru propriile actiuni.